tirsdag den 10. november 2015

Lime chrysanthemum

Sandelig med knop, havde slet ikke lagt mærke til at de var ved at danne knopper, så overraskelsen var stor, da jeg en dag fik øje på dem. Det er ikke hver dag jeg kommer ned til det nederste drivhus, nu hvor der ikke skal hentes tomater mere.

De står i drivhuset, hvor de blev sat i maj som små stiklinger, af en buket jeg havde købt. Ville se om de kunne komme i blomst, hvis de blev plantet ud i drivhuset og med det skønne lune vejr som efteråret byder på, er chancen stor. Blomsten og stikningen, kan ses her

6 kommentarer:

 1. Hej Ingeborg.Det er da skønt at dine små stiklinger er kommet.Jeg har sat stiklinger af Sct. hansurt.............er spændt
  på om de bliver til noget.
  Har tilføjet dig på min blogliste Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Ja det er meget energigivende at dét lykkes. Sct.Hansurt plejer at være nemme. Lige nu har jeg stilke stående i en vase, de har alle udviklet masser af rødder hele vejen op ad stilken, så dem vil jeg plante. Tak for at du har sat mig på din blogliste!!!

   Slet
 2. Hej Ingeborg!
  Hvor er det altså spændende med at stiklingeformere sådan, den havde jeg aldrig tænkt på, og slet ikke med chrys. Tillykke med resultatet:-)
  Hilsen fra Anette

  SvarSlet
 3. Hej Anette
  Jeg er rigtig glad for at kunne inspirere lidt, dejligt at blog-dele med andre ivrige havefolk.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
 4. Hej Ingeborg
  Jeg har siddet her med min aftenkaffe og hygget mig med at kigge rundt i dine gamle indlæg. Det kommer vel ikke som en overraskelse at især indlæg med iris er blevet nydt i højeste grad – altid sjovt at støde på en anden iris-entusiast.
  Mange hilsner fra Berit

  SvarSlet
 5. Hej Berit
  Hyggeligt med kaffe og blogindlæg, du er velkommen!
  Jeg blev også glad da jeg fandt din blog og skyndte mig at tilføje den til min liste.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet