torsdag den 28. januar 2016

FORÅRSFORVENTNING

I en af mine yndlingsskåle, har jeg sat en hvid hyacint og pyntet med nogle krokusløg, med begyndende spirer. Dejligt for øjet, når man længes efter foråret.

Skålen er fyldt ud med mos fra skoven 

En gren fra hængebirk er bundet sammen med snor

Hyacint

I det sene efterår, var jeg heldig at købe krokus til meget fordelagtigt pris. De er blevet opbevaret koldt, med dét formål, at de skal bruges i forårs- og påskedekorationer.

Jeg har også brugt dem i en værtindegave, hvor jeg havde stukket nogle grene ned i en potte med en orkidé. På grenene havde jeg limet (med limpistol) krokusløg hist og her og midt på ombundet det hele med en natursnor. I potten lagde jeg lidt tillandsia-mos, som en rede og et lille vagtelæg. Det så fint ud.

5 kommentarer:

 1. Hej Ingeborg.Det er bare så dejligt at man kan købe sig til lidt forår.
  Og fint ser det ud i din lille skål og med grenene.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 2. Hej Ingeborg
  Forårsforventingen er da helt i top, med det fine arrangement du har lavet ;)

  SvarSlet
 3. Kære Ingeborg hvor ser det sødt ud og så dejligt. Som du ved kan jeg også lide at inviterer foråret ind, specielt når man sådan os længes efter foråret og næsten ikke kan vente mere.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Åhh jeg holder utroligt at løgplantninger, både de blandede og hver for sig, og birkegrene er uundværlige, det ser godt ud:-)

  SvarSlet
 5. Så fine dine dekorationer er Ingeborg og hvor er det en fantastisk værtinde gave du lige præsentere. Den må jeg absolut huske på. Lyder nemlig som en rigtig sød ide.

  Rigtig dejlig weekend
  Charlotte

  SvarSlet