lørdag den 2. januar 2016

GODT NYTÅR


Nogle dage før nytårsaften, købte jeg disse hvide roser, som i mellemtiden, som ønsket, er sprunget meget mere ud, så de fylder godt i dekorationen. Buksbom og broget benved er fra haven.

Nytårsaften (2015) blev fejret med vores gode venner. Vi fik dyreryg, kalkunlår og ris a la mande.
Lakseruller til natmad, uhmm...
Roserne er creme-farvede mod den kridhvide dug.

De små glas på sort fod er gamle glas fra Holmegård og hedder Ranke. Køber dem i genbrugsbutikker når jeg støder på dem, til en tyv´er. Jeg synes de er så fine.

Den hvide ridderstjerne står med 4 blomster på nr. to stilk. På den første stilk kom der 3 blomster.


Denne skønne hvide orkide, fik jeg af min mands moster en aften vi kørte for hende.

Opsatsen i forgrunden fandt jeg en eftermiddag, i december 2015, jeg var oppe
 i skoven efter mos og kogler. 
Det er fra et rådyr - en spidsbuk. Den var lige kastet, for der sad stadig lidt hår på nederst, som jeg har vasket af, Den er fin og bliver gemt ned sammen med julepynten.Roser er jo ret skønne og i haven er jeg begyndt at samle på engelske roser. 

Engelske roser er krydsninger mellem historiske og moderne roser.
De kombinerer den smukke blomsterform, den vidunderlige duft og hårførheden fra de historiske roser med det store farvespektrum samt evnen til at remontere (blomstre igen hele sommeren) fra de moderne roser.

De engelske roser kommer på min ønskeseddel til min fødselsdag som er i første halvdel af august, så det er et perfekt tidspunkt at plante roser på.

Disse hvide roser er produceret i Afrika.

1 kommentar:

  1. Hej Ingeborg.Vil da også lige ønske dig et rigtig godt nytår...........og smukke roser du viser i din dekoration.God weekend Knus Jette

    SvarSlet