søndag den 19. april 2020

Det var kattens

Vi havde fundet de gamle cafe-møbler frem i det gode vejr og de så lidt vintertrætte ud og trængte egentligt til at få en forårsbehandling. Vi startede med sandpapir og knofedt men yngste søn mente at det tog alt for lang tid.

Han fandt derfor slibemaskinen frem, men inden jeg fik gang i den, blev både Bugge og Miolin enige om at følge arbejdet på nært hold og hoppede op på bordet.

Så sad de ellers dér og spandt nok så sødeligt

De ville både nusses og aes

Da de var tilfredse, hoppede de selv ned og slængede sig på fliserne ved siden af hinanden og kunne derfra stadig følge med i arbejdet.

Det gik tjept med slibningen og træet blev faktisk som nyt.

Det er blot et billigt bord med to stole, fra Ikea, men man sidder udmærket på stolene, bare man ikke skal sidde alt for længe. De går fint an til en kop kaffe og kage.

En gang olie frisker farverne op og hindrer råd og svamp, så nu kan de bruges et par sæson'er til.

Stellet kan få en omgang med slib og maling til næste år


4 kommentarer:

 1. Ej hvor blev det flot. God ide din søn fik. De katte er nogle værre selskabspapegøjer, sådan er det også her.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja træet er fint men jeg har besluttet at stellet skal males til næste år. Jimmy er god til maskiner så jeg nyder godt af hans vejledning. Vi forsøger at finde killingerne så hurtigt som muligt, så de vænnes til at blive kælet med fra små og bliver dejligt tamme.
   Kærlig hilsen Ingeborg

   Slet
 2. Det må være hyggeligt med sådan nogle kælne katte. Det er vores desværre ikke.

  SvarSlet
 3. Det er rigtigt hyggeligt. Bugge er gammel, mindst 14 år, men hun er stadig med mig i haven hver dag. Hun følger mig overalt. Fra køkkenhaven over terrassen til drivhuset og tilbage igen, flere gange om dagen. Tror ikke hun får flere killinger, men det er helt fint.
  Kærlig hilsen Ingeborg

  SvarSlet